Werving en selectie recruitment

KLANTEN

DEZE ORGANISATIES 

GINGEN JULLIE AL VOOR

//

WEST COAST SUPPLY GROUP

Recruitment West Coast Supply Group

WERELDWIJDE DISTRIBUEERDER VAN GMCG

WCSGP is een organisatie die wereldwijd klanten onder steunt bij de levering en distributie van "fast moving consumer goods". Robbert focust zich hier op de werving van specialisten binnen de supply chain én wordt zijn kennis en ervaring gebruikt om processen te optimaliseren en efficiënter te werk te gaan.

WELTEN

Recruitment Welten

DÉ DETACHEERDER VOOR DE FINANCIËLE SECTOR

Welten biedt financiële talenten uitdagende opdrachten door het hele land. De financiële sector is meer dan ooit in beweging. Om als bedrijf je toegevoegde waarde te behouden en concurrenten voor te blijven moet je snel en efficiënt inspelen op veranderingen. Hier draagt Robbert aan bij door de beste kandidaten uit de markt te bereiken, te enthousiasmeren en te binden aan de organisatie.

KOOYENGA

Recruitment Kooyenga

UW PARTNER IN ADVISERING EN DETACHERING

Robbert is ingezet bij Kooyenga om het recruitment neer te gaan zetten. Nieuwe processen, optimalisatie van de huidige opzet en ook actief betrokken bij de sollicitaties. Daarnaast zet Robbert ook de social media strategie neer, en voert deze uit, ten behoeve van de werving van nieuwe collega's.

LIBERTY GLOBAL

Recruitment Liberty Global

DE GROOTSTE INTERNATIONALE TV EN BROADBAND AANBIEDER

In het recruitment team van Liberty Global versterkt Robbert het recruitment team als Senior Recruiter. Gedurende zijn inzet is hij verantwoordelijk voor een breed scala aan vacatures. Van technische rollen tot corporate rollen, van starters tot aan directors. Naast de dagelijks recruitment werkzaamheden, is hij ook nauw betrokken bij de optimalisatie van processen en optimalisatie van de recruitment kanalen.

CONCLUSION

Recruitment Conclusion

DIGITALE TRANSFORMATIE

In de samenwerking met Conclusion vult onze Robbert het recruitment team aan. De kernwerkzaamheden zijn hierbij vooral het werven van ICT personeel. Volledige verantwoordelijkheid voor het wervingproces van A tot Z zorgt er voor dat er meer goede kandidaten aangetrokken kunnen worden waardoor de business niet stil hoeft te staan.

MOTIV ICT SECURITY

Recruitment Motiv

CYBER SECURITY

WODAN Recruitment werkt met Motiv ICT Security samen om in een concurrerende markt de beste ICT (Security) professionals te werven. Tevens kijken wij naar strategische doelstellingen en geven we advies over de in te zetten wervingsmiddelen.

AETHON

Recruitment Aethon

WERKGEVER VAN TALENT

WODAN Recruitment heeft met Aethon samengewerkt om het recruitment proces aan te scherpen en tevens ondersteuning te bieden voor de werving van young professionals ten behoeve van het traineeship dat zij aanbieden.