© 2018 by WODAN Recruitment | KvK 72261498 | BTW NL002200407B27| Adres: Dinkelstraat 37, Leiden | privacy beleid

KLANTEN

DEZE ORGANISATIES 

GINGEN JULLIE AL VOOR

//

Liberty Global.png

In het recruitment team van Liberty Global versterkt Robbert het recruitment team als Senior Recruiter. Hierin is hij verantwoordelijk voor een groot aantal (IT) functies. Hier bedrijven wij internationale en nationale werving en heeft Robbert volledige verwantwoordlijkheid over het gehele proces. Tevens ondersteunen wij op het gebied van strategie en visie.

DE GROOTSTE INTERNATIONALE TV EN BROADBAND AANBIEDER

LIBERTY GLOBAL

conclusion-spotlight-2018-05-17-12325189

In de samenwerking met Conclusion vult onze Robbert het recruitment team aan. De kernwerkzaamheden zijn hierbij vooral het werven van ICT personeel. Volledige verantwoordelijkheid voor het wervingproces van A tot Z zorgt er voor dat er meer goede kandidaten aangetrokken kunnen worden waardoor de business niet stil hoeft te staan.

DIGITALE TRANSFORMATIE

CONCLUSION

6JAW0Ao9_400x400.jpg

WODAN Recruitment werkt met Motiv ICT Security samen om in een concurrerende markt de beste ICT (Security) professionals te werven. Tevens kijken wij naar strategische doelstellingen en geven we advies over de in te zetten wervingsmiddelen.

CYBER SECURITY

MOTIV ICT SECURITY

Aethon.jpg

WODAN Recruitment heeft met Aethon samengewerkt om het recruitment proces aan te scherpen en tevens ondersteuning te bieden voor de werving van young professionals ten behoeve van het traineeship dat zij aanbieden.

WERKGEVER VAN TALENT

AETHON