WODAN

Recruitment //

OVER

ROBBERT

F78C9181-2E88-49B3-B065-53F1DF8173EF_1_102_o.jpeg

Per ongeluk het vak ingerold jaren geleden en nu heeft hij zich vol passie en overgave gestort in de wereld van recruitment. 

"Het had zo moeten zijn" 

Van nature haalt Robbert energie uit het helpen van anderen. En zo bleek recruitment het juiste vakgebied om mensen te mogen helpen. Niet alleen door organisaties en bedrijven op een goede manier te laten groeien, maar ook door altijd te blijven realiseren wat een impact recruitment heeft op de kandidaat. Door het combineren van creatieve ideeën, analytisch onderbouwde beargumentatie en gedreven instelling zorgen wij er samen voor dat recruitment op een goede, persoonlijke en creatieve manier aangepakt wordt.

"Na bijna een jaar te hebben samen gewerkt kan ik oprecht zeggen: Robbert is een interim recruiter pur sang. Robbert zijn kracht ligt in de connectie vinden, bouwen en behouden met zowel kandidaat als hiring manager. Zijn no-nonsense mentaliteit en eerlijke, integere manier van werken maakte hem een enorm prettige collega om mee samen te werken. Daarnaast was hij gedreven om resultaten te behalen en kon ik rekenen op zijn flexibiliteit wanneer dit nodig was. Naast dat Robbert vanuit passie recruit, is Robbert door zijn dagelijkse humor en tegeltjeswijsheden een 'breath of fresh air'. Robbert, bedankt voor al jouw support en inzet! "

- Carola van Maanen, Liberty Global

"Robbert is iemand die excelleert in creatieve oplossingen! Naast dat het een van de meest oprechte personen is die ik ken, is Robbert ook iemand die niks doet waar hij niet achter staat. Iemand met een morele verplichting en motivatie om alles voor de klant en kandidaat in orde te krijgen! En dat alles op een manier waarbij geen van beide partijen iets te kort komt."

- Nick Goede, ING Nederland