top of page
Search

2 Freelance recruitment opdrachten.

Dankzij mijn netwerk kom ik regelmatig aanvragen voor recruitment (gerelateerde) opdrachten tegen. Om mijn mede-freelancers en bedrijven te helpen deel ik hier regelmatig een opdracht wanneer ik deze tegenkom of wanneer ik zelf een aanvraag ontvang wanneer ik niet beschikbaar ben.Anouska van Smaalen van Younited® deelde via LinkedIn de aanvraag voor meerdere recruiters. Je kan haar bereiken via 036-5294573 of Expertise@younited.nlFunctie: Recruiter Digitaal Veiligheidsdomein Politie

Locatie: Nieuwegein

Uren: 36 uur

Tarief: Onbekend


ÉN;


Functie: Recruiter Gemeente

Locatie: Grave

Uren: 18 uur

Tarief: Onbekend


Wil jij ook kosteloos jouw opdracht of aanvraag delen met een groot netwerk aan zelfstandige freelance recruiters via o.a. deze blog, een nieuwsbrief én op LinkedIn? 🤝


Neem contact met mij op.

06 51 42 07 8317 views0 comments

Comments


bottom of page