top of page
Search

Freelance recruitment opdracht.

Dankzij mijn netwerk kom ik regelmatig aanvragen voor recruitment (gerelateerde) opdrachten tegen. Om mijn mede-freelancers en bedrijven te helpen deel ik hier regelmatig een opdracht wanneer ik deze tegenkom of wanneer ik zelf een aanvraag ontvang wanneer ik niet beschikbaar ben.


Antwan van Erven (Focus 4U) deelde via LinkedIn de aanvraag voor een interim recruiter. Je kan hem bereiken via 06-51388614 of via LinkedIn.


Functie: Recruiter Sociaal Domein / Overheid

Locatie: Amersfoort

Uren: 36 uur

Tarief: EU 70,- tot EU 75,-


Wil jij ook kosteloos jouw opdracht of aanvraag delen met een groot netwerk aan zelfstandige freelance recruiters via o.a. deze blog, een nieuwsbrief én op LinkedIn? 🤝


Neem contact met mij op.

06 51 42 07 83


16 views0 comments

Comments


bottom of page