top of page
Search

Freelance recruitment opdracht.

Dankzij mijn netwerk kom ik regelmatig aanvragen voor recruitment (gerelateerde) opdrachten tegen. Om mijn mede-freelancers en bedrijven te helpen deel ik hier regelmatig een opdracht wanneer ik deze tegenkom of wanneer ik zelf een aanvraag ontvang wanneer ik niet beschikbaar ben.


Lonneke van den Heetkamp van Compagnon deelde via LinkedIn de aanvraag voor meerdere recruiters. Je kan haar bereiken via 06 10 61 44 89 of via LinkedIn.


Functie: Recruiter bij een NGO

Locatie: Den Haag (hybride)

Uren: 32 - 36 uur

Tarief: Onbekend

Profielen: Internationaal


Wil jij ook kosteloos jouw opdracht of aanvraag delen met een groot netwerk aan zelfstandige freelance recruiters via o.a. deze blog, een nieuwsbrief én op LinkedIn? 🤝


Neem contact met mij op.

06 51 42 07 83


13 views0 comments

Comments


bottom of page